Σάββατο, 20 Αυγούστου 2011

ΣΑΒΒΑΤΟ 20/8 - ΤΙ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΕΓΩ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΩ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΩΝ. ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ, ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΔΙΝΩ ΤΑΜΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ.
ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ. ΣΤΗΝ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ Η ΝΤΕΡΜΠΙ ΕΧΕΙ 3/3 ΝΙΚΕΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΦΕΤΟΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ ΠΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΧΕΙ 3/3 ΗΤΤΕΣ. ΑΣΣΟΣ. ΣΤΗΝ ΄Β ΑΓΓΛΙΑΣ Η ΡΟΔΕΡΑΜ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟ ΝΙΚΕΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ. ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΜΠΑΡΝΕΤ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ. ΑΣΣΟΣ. ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕ ΚΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΝΔΗ ΚΑΘΩΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΣ ΤΗΝ ΒΕΣΤΕΡΛΟ, ΠΑΙΖΕΙ ΩΡΑΙΑ ΜΠΑΛΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΝΙΚΗΣΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΝ ΣΤΑΝΤΑΡ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΠΛΟ.
ΑΥΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ . ΕΠΛΙΖΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
         ΝΤΕΡΜΠΙ - ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ 1
         ΡΟΔΕΡΑΜ - ΜΠΑΡΝΕΤ 1
         ΒΕΣΤΕΡΛΟ -ΓΑΝΔΗ  2
taxidromos