Σάββατο, 9 Ιουλίου 2011

ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΜΕ ΤΑΜΕΙΟ! 100% Η ΤΡΙΑΔΑ. / ΣΑΒΒΑΤΟ 9/7 ΤΙ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΕΓΩ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΙΤΗΔΕΙΩΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ, ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΕΧΘΕΣ ΚΑΘΩΣ ΕΥΚΟΛΑ ΠΕΡΑΣΕ Η ΤΡΙΑΔΑ ΜΑΣ.ΟΣΟ ΜΕ ΧΤΥΠΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΣΟ ΘΑ ΠΟΡΩΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΝΩ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ... ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ. ΣΤΟ ΚΟΠΑ ΑΜΕΡΙΚΑ Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΝ ΠΑΙΞΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΓΚΕΛΑ. ΑΣΣΟΣ. ΣΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ Η ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΑ ΝΙΚΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ. ΑΣΣΟΣ. ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΙΚΑΓΟ ΚΑΘΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ. ΑΣΣΟΣ. ΜΙΚΡΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΙΣΧΥΡΗ ΤΡΙΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.
ΠΑΝΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΑ Ή ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ.ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
               ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ 1
               ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ - ΣΤΡΟΜΟΓΚΟΝΤΣΕΝΤ 1
              ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ - ΣΙΚΑΓΟ 1
taxidromos
Υ.Γ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ 'ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ' ΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΥΧΝΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: